Омлет
Омлет вважається корисною та смачною стравою з курячих яєць, приготувати яку не завжди є простим завданням.

Справа в тому, що страва не завжди виходить повітряною.

Які секрети допоможуть досягти ідеального результату, розповість Полемика з посиланням на сайт Useti.

  • Основою страви є курячі яйця, тому головне завдання полягає виборі якісних продуктів. Омлет вийде пишним, якщо для приготування вибрати свіжі яйця.
  • Зазвичай в омлет додають молоко, але важливо зберегти правильні пропорції. На одне куряче яйце необхідно лише 2 столові ложки молока.
  • Варто пам’ятати, що текстура омлету залежить від способу змішування суміші. Не використовуйте міксер, тому що результат буде не таким, як вам потрібно.

Найкращий спосіб змішування інгредієнтів — за допомогою звичайної виделки. Також важливо й те, що «працювати» виделкою потрібно в одному напрямку.

  • Використовуйте добре нагріту сковорідку. Омлет смажиться протягом кількох хвилин на інтенсивному вогні.

Як тільки омлет починає збільшуватись в об’ємі та підійматись, варто зменшити вогонь та накрити сковорідку кришкою.

  • Деякі господині додають кілька столових ложок звичайного пшеничного борошна. Це зробить  омлет щільним і пишним.
По теме:  Ідеальний білковий сніданок для тих, хто хоче схуднути: рецепт дієтолога

Раніше Полемика писала про те, як приготувати банановий кетчуп.