Відомий хореограф Євген Кот і чемпіонка світу з танців на пілоні Наталія Татарінцева влаштували яскраве гендер-паті, щоб дізнатися стать майбутньої дитини.

Про це розповідає Полемика з посиланням на Instagram-профіль танцюриста.

Подружжя вирішило влаштувати спеціальну вечірку, на якій вони разом з сім’єю та близькими друзями дізналися стать своєї майбутньої дитини. Для цього заходу вони обрали цікаві тематичні образи — Євген одягнув рожевий костюм вільного крою, а Наталя сукню та пальто у блакитному кольорі.

На вечірці були присутні не лише родичі на друзі хореографів, але й відеограф та фотограф, які ловили миті найважливішої події у житті пари.

Кот і Татаринцева вирішили дізнатися стать малюка за допомогою кольорового диму — і він виявився рожевим. А це означає, що танцівники стануть батьками дівчинки.

«Привіт, наша дівчинко. Тепер я тато, а я мама найчарівнішої квіточки. Ми вже не можемо дочекатись коли побачимо тебе наше котенятко», — поділилась пара відео.

Реакція Євгена вказує на те, що він дуже хотів саме доньку, адже чоловік несамовито зрадів цій новині і одразу ж поцілував та обійняв свою дружину.

Варто зазначити, що раніше дружині хореографа ставили діагноз безпліддя, але у їхньому житті сталося чудо.

По теме:  Суд взял под стражу водителя Mitsubishi насмерть сбившего девушку в Николаеве (ВИДЕО)

Раніше подружжя розповідало, де вони планують народжувати дитину.