Попри повномасштабну війну український кінематограф продовжує розвиватися та створювати якісний продукт для глядачів.

Попри повномасштабну війну український кінематограф продовжує розвиватися та створювати якісний продукт для глядачів.

Так, на екрани вийшло два нових серіали, які точно не залишать вас байдужими.

Полемика з посиланням на Кіно 24 розповідає про стрічки, які нещодавно вийшли на екранах.

«Одна родина»

Серіал розповідає про історію юної дівчини Оксани Романюк. Вона походить із заможної родини фермерів з півдня України. Дівчина поїхала навчатися за кордон, та згодом повертається додому, де й зустрічає Максима.

З часом молоді люди закохуються, однак змушені приховувати свої стосунки через давню ворожнечу між їхніми родинами. Проте надію на щастя руйнує війна, і Максим приєднується до лав ЗСУ. За деякий час дівчина дізнається, що, на жаль, хлопець загинув на фронті.

Тепер Оксана змушена вийти заміж за його брата та ворога родини, щоб врятувати батьківський бізнес. Та чи зможе дівчина стати щасливою з тим, кого ненавидить?

«Невістка»

У цій стрічці глядачі познайомляться з головним героєм Костею. Він є сміливим та рішучим хлопцем, який без тями від Ольги, доньки заможного банкіра. Проте тато дівчини категорично протии віддавати дівчину за Костю, адже той не з їхнього кола. Однак, це не зупинило юнака і він докладає всіх зусиль, щоб завоювати прихильність батька Ольги. Для цього він прагне здобути статус і багатство, тому вирушає в інше місто. Тим часом до його коханої починає залицятися син прокурора області. Коли ж Костя повертається додому, щоб бути разом з Олею, то опиняється у вихорі інтриг та невідомості.

По теме:  Прем’єри липня: 7 серіалів на Netflix, які заслуговують на вашу увагу

Раніше Полемика про чотири фільми на реальних подіях, які захоплюють з першої хвилини.