Деякі жінки надають перевагу дитячому крему у догляді за обличчям.

За їх думкою, він набагато якісніший і краще усуває подразнення. Чи підходить дитяча косметика для шкіри дорослої людини, розповідає Полемика з посиланням на 24Novosti.

Чому дорослим шкідливо користуватися дитячою косметикою

Тюбик дитячого крему коштує зовсім недорого. Багато жінок використовують його замість крему для рук, тому що він дуже жирний. Вони вважають, що такий крем добре зволожує шкіру, але насправді він практично не абсорбується.

Речовини, які містяться у дитячому кремові, формують на шкірі дорослої людини плівку. Вона забиває пори і сприяє виробленню шкірного сала, що провокує розвиток дерматитів, зморшок і запалень. У маленьких дітей гормональна активність істотно нижча, шкіра швидко відновлюється, тому для них ці засоби ідеально підходять.

Крім того, дорослим також не рекомендують використовувати дитячу олійку, мило і молочко для тіла. Вони теж утворюють на шкірі захисну плівку і закупорюють пори.

Також дорослим людям не можна користуватися дитячими шампунями. Ці засоби створені спеціально для ніжної шкіри малюків, тому діють дуже м’яко. Вони не зможуть як слід очистити голову дорослих від забруднень, шкірного сала і косметичних засобів.

По теме:  Tutti Premium- новые контактные линзы! Эталон красоты для женщин или просто небольшая роскошь?

Дитяча зубна паста теж зовсім не підходить дорослим. В її складі занадто мало фтору і низька абразивність, тому вона не здатна впоратись навіть зі звичайним зубним нальотом.

Раніше Полемика писала про те, чому у чоловіків частіше виникають проблем з серцем та що захищає жінок.